Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g183g938kcal16.3g53.5g73.3g10.8g
Voi, 1 tl, 5 g129g944kcal1.3g1.3g103.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton16g52kcal3.7g1.7g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 129g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl162g550kcal3.2g4.8g56.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5379kcal81.4g134g500g21.6g
Valittu annoskoko625g2689kcal40.7g67g250g10.8g
Annoskoko puolitettuna313g1345kcal20.4g33.5g125g5.4g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347