Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g296g533kcal56.2g0g35.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)129g324kcal25.9g0.6g22g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g74g17kcal1g2.5g0.3g0g
Kalkkunaleike (Snellman)59g53kcal10.1g0.8g1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1983kcal197.2g10.4g126.2g0.8g
Valittu annoskoko625g991kcal98.6g5.2g63.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g496kcal49.3g2.6g31.6g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398