Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 109g85kcal19.2g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 273g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3g9kcal0.3g1g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 109g37kcal1.2g5.9g0.2g3.2g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g469kcal43.8g26.4g18.2g11.2g
Valittu annoskoko625g235kcal21.9g13.2g9.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g117kcal11g6.6g4.6g2.8g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804