Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha230g383kcal43.8g0g23g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka12g109kcal0g0g12.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)8.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Punaviini, 12%41g35kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 99g80kcal1.6g16.6g0g3g
Kesäkurpitsa99g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1325kcal94.6g50g74.2g11.6g
Valittu annoskoko625g662kcal47.3g25g37.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal23.7g12.5g18.6g2.9g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267