Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 55g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.8g12kcal0.5g0.5g1g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 46g209kcal9.6g0g19.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 83g29kcal3.8g1.6g0.2g2.1g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Spagetti 28g90kcal2.8g18.3g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 367g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g736kcal34.4g49.8g41.8g10.2g
Valittu annoskoko625g368kcal17.2g24.9g20.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal8.6g12.5g10.5g2.6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143