Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g495g713kcal109g0g29.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola55g88kcal4.4g2.2g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g55g188kcal7.7g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1989kcal242.8g6.2g108g0.6g
Valittu annoskoko625g994kcal121.4g3.1g54g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g497kcal60.7g1.6g27g0.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955