Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 217g166kcal4.1g33.7g0.4g2.2g
Punajuuri 140g54kcal1.4g9.6g0.3g3.5g
Vesi202g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g62g99kcal1.7g2.7g9.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g658kcal15.2g92.8g21.6g11.6g
Valittu annoskoko625g329kcal7.6g46.4g10.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g165kcal3.8g23.2g5.4g2.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013