Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha143g237kcal27.1g0g14.3g0g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Felix chilikastike18g27kcal0.5g2.3g1.8g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g143g93kcal2.1g7.1g6.4g1.4g
Oltermanni 17%36g96kcal10.7g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1054kcal86.4g45.2g59.4g14g
Valittu annoskoko625g527kcal43.2g22.6g29.7g7g
Annoskoko puolitettuna313g264kcal21.6g11.3g14.9g3.5g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112