Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g123g209kcal24.6g0g12.3g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g307g163kcal4.3g35g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.7kcal0.4g0g0.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g77g123kcal2.3g3.1g11.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 22g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1035kcal63.8g78.2g52g0.8g
Valittu annoskoko625g517kcal31.9g39.1g26g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g259kcal16g19.6g13g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134