Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 249g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 221g490kcal38.7g0g37.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g28g94kcal5.5g0g8g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g11g40kcal2.2g0.3g3.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g100kcal0.6g0.7g10.5g0g
Juusto, keskiarvo 83g290kcal20.8g0.2g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2197kcal138.6g15g175.4g3.4g
Valittu annoskoko625g1099kcal69.3g7.5g87.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g549kcal34.7g3.8g43.9g0.9g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238