Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 195g57kcal1.8g8.8g0.8g3.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha142g236kcal27g0g14.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g36g114kcal18.5g9.9g0.2g5.7g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss53g165kcal12.8g0.4g12.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)142g36kcal1.4g7.8g0g2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g10g8.9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1259kcal125g59.2g56.4g24.6g
Valittu annoskoko625g629kcal62.5g29.6g28.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna312g315kcal31.3g14.8g14.1g6.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315