Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha327g543kcal62.1g0g32.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 82g52kcal2.6g3.9g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Korppujauho 10g37kcal1.1g7.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Pekoni atria69g243kcal10.4g0g20.8g0g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Hunaja 6.1g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1923kcal159.8g44.8g118.2g6g
Valittu annoskoko625g961kcal79.9g22.4g59.1g3g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal40g11.2g29.6g1.5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731