Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kidneypapu, suolaliemessä41g45kcal3.2g7.4g0.2g3.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g66g63kcal5.3g9.2g0.5g5.3g
Paistijauheliha nauta 5%165g213kcal34.3g0g8.3g0g
Rypsiöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g122g43kcal1.2g8.3g0.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g3g0g0g
Persilja 20g5.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1009kcal93.6g67.8g38.4g28g
Valittu annoskoko625g505kcal46.8g33.9g19.2g14g
Annoskoko puolitettuna313g252kcal23.4g17g9.6g7g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886