Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5g14kcal0.5g0.9g1g0g
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Keittojuures, Pirkka133g33kcal1.3g6g0.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g67g100kcal13.5g0g5.3g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g385kcal34.6g30.2g14g7g
Valittu annoskoko625g193kcal17.3g15.1g7g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g96kcal8.7g7.6g3.5g1.8g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139