Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 81g330kcal0g81.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g355kcal10.5g72.4g1.2g3.6g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.6g28kcal1.4g0.8g1.7g2.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 64g17kcal2.1g2g0g0g
Valio voi64g459kcal0.6g0.6g50.9g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g32g229kcal0.3g0.3g25.5g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 48g1.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g159g637kcal0g159.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4340kcal43.4g652.4g169.4g11.8g
Valittu annoskoko625g2170kcal21.7g326.2g84.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g1085kcal10.9g163.1g42.4g3g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416