Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi13g27kcal1.1g4.8g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 345g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 173g131kcal3.2g26.7g0.3g1.7g
Hirvenjauheliha oma saalis86g97kcal19g0g2.6g0g
Rypsiöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g662kcal46.6g63g23.8g10.2g
Valittu annoskoko625g331kcal23.3g31.5g11.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g166kcal11.7g15.8g6g2.6g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467