Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali257g54kcal3.1g8.7g0.5g5.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 196g446kcal37.3g0g33.3g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.3g7kcal1g0.2g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g30g3.6kcal0.5g0.5g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g60g205kcal1.2g1.8g21.7g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1527kcal94.4g22.6g118.2g10.8g
Valittu annoskoko625g764kcal47.2g11.3g59.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g382kcal23.6g5.7g29.6g2.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513