Karppipizza

Sekoita rahka ja munat sekaisin.

Lisää kuiva-aineet sekaan.

Sekoita ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai kunnes pinta on ruskea.

Ota pois uunista ja laita täytteet päälle.

Paista uunissa vielä noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)153g86kcal13g7.6g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%9g23kcal1.3g1g0.5g4.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit18g73kcal7.3g2.9g3.7g2.8g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu (Reformi), annos 6g3.1g1.8kcal0.3g0.2g0g2.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi40g34kcal1.9g6.4g0.2g0g
Katkarapu 49g34kcal7.1g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 49g8.3kcal1g0.1g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 92g127kcal17.2g0g6.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g122g427kcal8.6g24.5g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1855kcal134.2g90.4g104.2g21.4g
Valittu annoskoko625g928kcal67.1g45.2g52.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g464kcal33.6g22.6g26.1g5.4g
Arvot/100g100g148kcal10.7g7.2g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221588