Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 106g129kcal22.4g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 352g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 132g95kcal2.4g19.1g0.3g1.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g32g8.9kcal0.3g1.5g0.1g1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.5g12kcal0.3g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g487kcal50.8g42.2g11g4.8g
Valittu annoskoko625g244kcal25.4g21.1g5.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal12.7g10.6g2.8g1.2g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824