Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g93g560kcal19.6g6.2g50.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g47g333kcal0g0.1g37.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g187g476kcal11g6g44.6g0g
Kananmuna kuoreton 103g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Canderel makeutusjauhe7g27kcal0.2g6.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio187g261kcal5.2g12.1g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3623kcal97.8g66.2g330.6g0g
Valittu annoskoko625g1811kcal48.9g33.1g165.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g906kcal24.5g16.6g82.7g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913