Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g45g157kcal12.6g0.9g11.7g0g
Pirkka salsadippi medium81g47kcal0.7g10.5g0.2g1.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g90g108kcal2.5g4.6g9g0.4g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)135g34kcal1.2g5.8g0.5g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi90g23kcal1.1g4.3g0.2g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g180g135kcal30.5g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1102kcal97.2g52.2g56.8g3.2g
Valittu annoskoko625g551kcal48.6g26.1g28.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g276kcal24.3g13.1g14.2g0.8g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155