Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g147g206kcal28g0g10.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g147g251kcal29.5g0g14.7g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)48g67kcal5.3g0.2g5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g22g45kcal0.4g9.3g0.6g0.5g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g11g39kcal1.3g7.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1381kcal130.8g40.4g76.6g5.2g
Valittu annoskoko625g690kcal65.4g20.2g38.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g345kcal32.7g10.1g19.2g1.3g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235