Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 307g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green57g184kcal13.6g27.8g0.6g6.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 104g148kcal13g0.3g10.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g118g41kcal1.9g8.2g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g827kcal59.2g78.2g28g19g
Valittu annoskoko625g413kcal29.6g39.1g14g9.5g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal14.8g19.6g7g4.8g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587