Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha80g123kcal15.5g0g6.7g0g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Palsternakka 48g31kcal0.2g5.7g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Tomaattimurska, 1 prk64g17kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Sipuli 80g24kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.4g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Naudanliha20g31kcal3.9g0g1.7g0g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palsternakka 12g7.7kcal0.1g1.4g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska, 1 prk16g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g959kcal54.2g78.4g43.6g23g
Valittu annoskoko625g479kcal27.1g39.2g21.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna313g240kcal13.6g19.6g10.9g5.8g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794