Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 138g148kcal31.8g0g2.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 110g147kcal9.3g19.4g2.2g5.5g
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 165g88kcal1.8g17.5g0.2g3.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.5g20kcal1g2.4g1.2g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.6g15kcal0.5g2.3g0.5g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio184g119kcal2.8g7.7g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1186kcal96g104.6g40.4g19.8g
Valittu annoskoko625g593kcal48g52.3g20.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g297kcal24g26.2g10.1g5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087