Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 75g409kcal0.7g0.4g45.8g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi pakastettu175g54kcal1.2g9.6g0.2g2.5g
Fariinisokeri25g102kcal0g25g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2890kcal52.2g389.6g120.6g11.8g
Valittu annoskoko625g1445kcal26.1g194.8g60.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g723kcal13.1g97.4g30.2g3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875