Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 263g63kcal4.8g5.8g0.8g6.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g33g9kcal0.4g1.6g0g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)73g22kcal2.4g2.6g0.2g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g167g117kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g576kcal17.2g27.6g14g15.8g
Valittu annoskoko625g288kcal8.6g13.8g7g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g144kcal4.3g6.9g3.5g4g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521