Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.2g0.2g1g
Linssi-punainen (raaka)63g191kcal15.7g31.4g0.6g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 392g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g17kcal1.8g2.2g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g622kcal40.8g102.2g4.6g15.6g
Valittu annoskoko625g311kcal20.4g51.1g2.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g156kcal10.2g25.6g1.2g3.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741