Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 236g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 132g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 41g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 135g52kcal0.2g11g0.1g2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.8g15kcal1.5g1.9g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)68g108kcal1.8g1.8g10.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.4g13kcal0g2.8g0.1g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g522kcal10.2g62g21.6g11.8g
Valittu annoskoko625g261kcal5.1g31g10.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g131kcal2.6g15.5g5.4g3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548