Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka109g149kcal24g2.1g6.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Rice Dream, riisimaito163g77kcal0.2g15.4g1.6g0.2g
Täysjyväriisi. Risella.60g210kcal4.2g42.5g2g3.6g
Parsakaali, tuore, 257g67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g67g28kcal0g6.3g0.1g1.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g55g68kcal1.6g13.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1322kcal77.8g168.4g38.2g15g
Valittu annoskoko625g661kcal38.9g84.2g19.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal19.5g42.1g9.6g3.8g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557