Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 224g719kcal60.1g0g53.7g0g
Maissi jyvät 256g369kcal7.2g65.6g6.2g9.5g
Kesäkurpitsa96g16kcal0.4g2.4g0.6g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g48g135kcal9.1g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2477kcal153.6g136g142.2g20.4g
Valittu annoskoko625g1239kcal76.8g68g71.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g619kcal38.4g34g35.6g5.1g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729