Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton236g1555kcal61.4g26g139.4g4.7g
Canderel makeutusjauhe12g45kcal0.3g11g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g105kcal5.2g3.1g6.2g8.6g
Kookoshiutale 41g273kcal3.4g2.6g26.7g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)236g1014kcal179.6g11.8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5984kcal499.8g109g396.6g40g
Valittu annoskoko625g2992kcal249.9g54.5g198.3g20g
Annoskoko puolitettuna313g1496kcal125g27.3g99.2g10g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892