Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 368g280kcal6.9g57g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Palvikinkku HK 3%37g37kcal6.6g0.2g1.1g0g
Paprika punainen 46g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g165kcal0g0g18.4g0g
Atria kevyt Perhenakki110g177kcal10.6g8.3g10.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1369kcal50.2g139.6g62.4g14.6g
Valittu annoskoko625g685kcal25.1g69.8g31.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g342kcal12.6g34.9g15.6g3.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055