Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 348g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g3.8g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Jasmiiniriisi, pirkka35g122kcal2.4g27.9g0.3g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)105g216kcal15.7g2.2g15.9g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.7g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.5g2.4kcal0g0.3g0.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)63g50kcal10.4g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Tilli mauste1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g830kcal59g66.2g36g2g
Valittu annoskoko625g415kcal29.5g33.1g18g1g
Annoskoko puolitettuna312g208kcal14.8g16.6g9g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253