Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton285g308kcal64.5g0g5.1g0g
Pekoni atria143g499kcal21.4g0g42.8g0g
Sieni rouskut, suolattu 91g24kcal1.4g2.1g0.5g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.7g5.9kcal0.5g0.9g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g94kcal0.6g0.9g10g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni71g93kcal2.1g1.4g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2049kcal181g10.6g135.4g5.4g
Valittu annoskoko625g1024kcal90.5g5.3g67.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g512kcal45.3g2.7g33.9g1.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489