Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 56g342kcal13.4g3.7g30g4g
Hasselpähkinä 42g268kcal5.9g1.4g25.4g7.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.3g9kcal0.1g2.2g0g0g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Voi 46g336kcal0.6g0.2g37.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 46g329kcal0.3g0.2g37g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 56g17kcal1.6g2g0.1g0g
Puolukka 155g60kcal0.7g10.5g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 76g109kcal9.5g0.2g7.8g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 116g139kcal3.6g5.2g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3312kcal78g57.4g305.4g30.6g
Valittu annoskoko625g1656kcal39g28.7g152.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna313g828kcal19.5g14.4g76.4g7.7g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228514