Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 448g643kcal71.6g0g39.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g90g98kcal2.1g2.8g8.9g0g
Tilli, tuore 22g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Aurajuusto54g183kcal10.7g0g15.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl12g16kcal0.5g1.1g1.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1898kcal171.6g9.2g131.2g1g
Valittu annoskoko625g949kcal85.8g4.6g65.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g475kcal42.9g2.3g32.8g0.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022