Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi414g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g21g2.1kcal0.3g0g0.1g17.6g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g41kcal5.1g4.6g0.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale31g19kcal3.1g1.6g0.1g22.7g
Manteli, jauhettu, n. 1dl145g872kcal34.9g9.6g78.2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1868kcal86.8g31.6g158.2g100.8g
Valittu annoskoko625g934kcal43.4g15.8g79.1g50.4g
Annoskoko puolitettuna313g467kcal21.7g7.9g39.6g25.2g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174