Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g24g176kcal0.2g0.2g19.3g0g
Oltermanni, perinteinen24g87kcal6g0g7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g109g652kcal22.8g7.2g58.7g0g
Rahka, valio24g16kcal2.4g1g0.1g0g
Keräkaali, 100g242g58kcal2.9g8.2g0.5g5.1g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Hunaja 10g32kcal0g7.8g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Kananmuna, keitetty 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu85g145kcal25.1g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2526kcal133.6g56g191.2g14g
Valittu annoskoko625g1263kcal66.8g28g95.6g7g
Annoskoko puolitettuna313g631kcal33.4g14g47.8g3.5g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436