Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g265g1220kcal15.9g119.4g76.9g2.7g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)159g72kcal0.5g16.7g0.2g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g133g226kcal9.5g21.2g11.3g1.3g
Sokeri 28g114kcal0g28.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3377kcal61.8g371.2g185g8g
Valittu annoskoko625g1689kcal30.9g185.6g92.5g4g
Annoskoko puolitettuna313g844kcal15.5g92.8g46.3g2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509