Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g231g81kcal2.3g15g1.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 173g554kcal46.3g0g41.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g92g323kcal16.6g54.4g3.6g5.5g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g92g148kcal0.7g5.5g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2231kcal132.8g153.4g120.2g12.2g
Valittu annoskoko625g1116kcal66.4g76.7g60.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g558kcal33.2g38.4g30.1g3.1g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720