Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 118g70kcal11.6g3.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 173g246kcal21.6g0.5g17.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g110g660kcal23.1g7.3g59.4g0g
Juusto, keskiarvo 157g550kcal39.3g0.4g43.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g38kcal3.4g0.8g2.4g3.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g12g7.1kcal1.1g0.6g0.1g8.6g
Vehnälese 7.1g16kcal0.9g1.1g0.3g2.6g
Kauralese 21g76kcal3.8g9.7g1.6g3.7g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g5.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3381kcal211.2g59.6g251g37.2g
Valittu annoskoko625g1691kcal105.6g29.8g125.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna313g845kcal52.8g14.9g62.8g9.3g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129