Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty373g522kcal19.3g104.3g2.5g12.7g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen93g19kcal0.6g3.5g0.3g1.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 112g338kcal23.9g0.8g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1779kcal89.2g219.4g59.6g30g
Valittu annoskoko625g889kcal44.6g109.7g29.8g15g
Annoskoko puolitettuna313g445kcal22.3g54.9g14.9g7.5g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234311