Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)64g122kcal7.6g14.9g3g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g212g318kcal34g8.5g17g0g
Purjosipuli 212g49kcal3.8g5.1g0.4g4.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kalaliemi Maggie, annos 5g5.3g14kcal0.6g1.3g0.7g0g
Ruohosipuli, tuore53g14kcal0.7g2g0.3g0.6g
Soijakastike 64g38kcal3.3g6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1142kcal102.4g80.4g43.2g10.8g
Valittu annoskoko625g571kcal51.2g40.2g21.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g286kcal25.6g20.1g10.8g2.7g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676