Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 252g83kcal1.6g14g0.5g6.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g88kcal6g0g6.9g0g
Katkarapu 43g29kcal6.2g0g0.5g0g
Vesi252g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g460kcal29.6g37.6g17.2g14g
Valittu annoskoko625g230kcal14.8g18.8g8.6g7g
Annoskoko puolitettuna313g115kcal7.4g9.4g4.3g3.5g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834