Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g111g499kcal8.5g75.4g17.8g4g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 37g263kcal0.3g0.1g29.6g0g
Taloussuklaa, Fazer74g381kcal2.9g41.4g22.2g3.9g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g148g399kcal11.8g17.8g29.6g0g
Flora Vanilla 12%185g351kcal8.3g29.6g22.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g89kcal0g22.2g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia19g7.4kcal0.2g1.8g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini5.9g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4213kcal74.2g423.8g243.2g15.8g
Valittu annoskoko625g2106kcal37.1g211.9g121.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g1053kcal18.6g106g60.8g4g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980