Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 203g128kcal6.1g9.7g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5.1kcal0.2g0g0.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g30g119kcal8.8g0.5g9.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)203g709kcal25.9g141.2g3.8g6.5g
Paistijauheliha 10%142g241kcal28.4g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2533kcal145g305g79.8g13.6g
Valittu annoskoko625g1267kcal72.5g152.5g39.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g633kcal36.3g76.3g20g3.4g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103