Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 73g297kcal0g73.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Voi, 1 tl, 5 g56g411kcal0.6g0.6g45g0g
Mustikka metsä- 197g87kcal1g12.6g1.2g6.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7g0.3g0g
Kaurahiutale 23g84kcal3.3g12.8g1.6g2.3g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2595kcal64.2g315g110.6g22.8g
Valittu annoskoko625g1298kcal32.1g157.5g55.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna313g649kcal16.1g78.8g27.7g5.7g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271