Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 341g665kcal63.7g0g46g0g
Amerikansekoitus, Apetit102g29kcal1.8g4.6g0.2g2.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g57kcal3.9g0g4.5g0g
Ruohosipuli 8.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl68g232kcal1.4g2g23.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit85g111kcal2.6g1.7g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2191kcal147g16.8g171.4g5.4g
Valittu annoskoko625g1095kcal73.5g8.4g85.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g548kcal36.8g4.2g42.9g1.4g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531