Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g311g342kcal71.5g0g5.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)194g165kcal1.9g6.8g13.6g0g
Sipuli 78g24kcal1g3.7g0.2g1.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g35g153kcal1.9g1.5g15.5g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1375kcal153g25g69.8g2.8g
Valittu annoskoko625g687kcal76.5g12.5g34.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g344kcal38.3g6.3g17.5g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868